WaaromJezus? voor jou

Als er een persoon is die veel losmaakt, ondanks dat hij al lang niet meer op aarde rondloopt, dan is het Jezus wel. Hij leefde 20 eeuwen terug. Schreef nooit een boek. Heeft geen oorlog gevoerd, was geen beroemde ontdekkingsreiziger, stichtte zelfs geen godsdienst. En toch... kunnen we niet om hem heen.

In deze online cursus "WaaromJezus? voor jou" ontdek je meer over wie Jezus was. Maar ook welke betekenis hij vandaag de dag nog steeds heeft voor de wereld. En voor jou persoonlijk.

De cursus heeft vier thema's:

  1. What are you looking for? 
  2. Let's get to know Him 
  3. Jesus on the cross 
  4. What's in for me?

Tijdens de cursus word je begeleid door een persoonlijke online e-coach. Met deze coach kan je de vragen die je beantwoordt bespreken, maar ook allerlei andere thema's die voor jou persoonlijk belangrijk zijn kunnen aan bod komen.

Waarschuwing vooraf

We moeten eerlijk zijn. Wees je ervan bewust dat de cursus blijvende impact op je leven kan hebben. Wil je niet veranderen, niets nieuws ontdekken, misschien zelfs geen levensveranderende momenten meemaken... schrijf je dan niet in.

Maar ben je er wel klaar voor? Schroom niet, en schrijf je in!

Inschrijven voor deze cursus
Of Een andere cursus bekijken

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je meer weten over wie Jezus was en wat jij daar aan hebt? Meld je dan nu aan voor deze cursus.

Inschrijven voor deze cursus
De cursus is gratis
Begeleidt door een persoonlijke coach
5 weken lang

Er ging iets goed fout met onze site, log uit en neem eerst maar eens een tas koffie ....

Ga naar de home-pagina
Vernieuw de pagina
Oké, bedankt om het te laten weten