Terug

WaaromJezus?

130 cursisten
Individuele cursus met e-coach
De cursus is gratis
Begeleid door een persoonlijke coach
5 weken lang
Wie was Jezus en wat voor betekenis heeft Hij vandaag nog voor mij. Ontdek het waarom en meld je aan voor WaaromJezus?

Als er één persoon is die veel losmaakt, ondanks dat hij al lang niet meer op aarde rondloopt, dan is het Jezus wel. Hij leefde 20 eeuwen terug. Schreef nooit een boek. Heeft geen oorlog gevoerd, was geen beroemde ontdekkingsreiziger, stichtte zelfs geen godsdienst. En toch... kunnen we niet om Hem heen.

In deze online cursus "Waarom Jezus?" ontdek je meer over wie Jezus was. Maar ook welke betekenis Hij vandaag de dag nog steeds heeft voor de wereld. En voor jou persoonlijk.

Is het christelijk geloof niet nieuw voor je, dan is de cursus 'Starten met de Bijbel' misschien een betere optie voor je.  Schrijf je hier in voor 'Starten met de Bijbel'!

De WaaromJezus-cursus heeft vier thema's:

  1. Het ontstaan van het christendom
  2. Wie was Jezus?
  3. Waarom moest Jezus sterven?
  4. De dood overwonnen

Tijdens de cursus word je begeleid door een persoonlijke online e-coach. Met deze coach kan je de vragen die je beantwoordt bespreken, maar ook allerlei andere thema's die voor jou persoonlijk belangrijk zijn kunnen aan bod komen.

Waarschuwing vooraf

We moeten eerlijk zijn. Wees je ervan bewust dat de cursus blijvende impact op je leven kan hebben. Wil je niet veranderen, niets nieuws ontdekken, misschien zelfs geen levens veranderende momenten meemaken... schrijf je dan niet in. 

Maar ben je er wel klaar voor? Schroom niet, en schrijf je in!