Hoe werkt het?

Op de cursusomgeving van IkzoekGod.be vind je cursussen die gaan over God, geloof, Jezus, de zin van het leven en nog veel meer. De cursussen worden je gratis aangeboden. 

Persoonlijke e-coach 

Bij enkele cursussen die we momenteel hebben word je persoonlijk begeleid door een e-coach. Dat is een online coach die reageert op jouw antwoorden, reacties en vragen in de cursus. Gedurende de hele cursus ben je in contact met dezelfde coach.

Koppelen 

Het koppelen met een coach hebben we niet automatisch gemaakt. Maar we zoeken een coach waarvan we denken dat deze goed bij je past.

Lessen en opdrachten 

De cursussen bestaan uit lessen. Dat zijn stukken tekst, afbeeldingen en video's. In een aantal van de lessen wordt gevraagd om te reageren of een andere opdracht te doen. Door middel van de vragen word je uitgedaagd om antwoorden te vinden en nieuwe vragen te stellen.

Respons

Als jij vragen hebt gesteld of beantwoord, krijgt je e-coach een bericht dat deze doorgenomen moeten worden. Je krijgt dan persoonlijk reactie op je antwoorden en vragen. Is dat niet mooi? Want als je een e-coach hebt, is er niets geautomatiseerd rondom de opdrachten! Een e-coach probeert zo spoedig mogelijk te reageren. Meestal binnen een dag, maar zeker binnen een paar dagen heb je reactie!!

Meer vragen? 

Kom je ergens verder niet uit? Stel je coach gewoon een vraag. Of stuur een mail naar cursus@ikzoekgod.be.